Велосипеди ТРІНО оптом і в роздріб ціна від 2500 грн

Номер оголошення 179594

Опис

Пропонуємо велосипеди TRINO (ТРІНО) оптом і в роздріб від виробника в Україні! Оптова партія, яку Ви можете замовити у нас, може бути будь - ми однаково швидко реагуємо на запити покупців, незалежно від того, чи потрібна йому десяток велобайків для старту продажів нової торгової точки або сотні - для глобального поповнення асортименту великого магазину. Велосипеди TRINO створюються руками наших кращих фахівців: інженерів, технологів і дизайнерів. TRINO це не просто бренд, це дух свободи і незалежності. НЕЙТРИНО - це європейська якість за доступною ціною! Запрошуємо до співпраці власників велосалонов, спортивних магазинів і пропонуємо відмінні оптові ціни на велосипеди TRINO. Працюємо з інтернет магазинами по системі ДРОПШИППИНГ! У нас Ви можете придбати велосипеди як дрібним, так і великим оптом. До кожного замовника ми знаходимо індивідуальний підхід. Передбачена система знижок. Велосипеди TRINO ціна від 2500 грн. Ми встановлюємо максимально вигідні умови продажу велосипедів оптом для всіх покупців. Гарантія. запчастини, сервіс! БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ПО УКРАЇНІ! http://bulatochka.com.ua/g12480722-velosipedy-trino-trino

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)