Жіноче термобелье Craft Mix And Match LS Woman

Номер оголошення 141805

Опис

Шведське термобілизна Craft Mix And Match LS Woman 1904508-2088 для симпотных дівчат буде чудовим подарунком на новий рік. І при виникненні того, що подарувати на новий рік коханої, дане білизна буде ідеальним подарунком на всі 100 відсотків. Адже жіноча термобілизна Mix And Match LS Woman приємне на дотик, м'яка структура. Красивий і навіть не звичайний колір. Все це робить чудовим подарунок. Ну а при тому, що це і корисне білизна, воно регулює темпиратуру тіла, то це надзвичайно корисний буде подарунок.

У бік якості варто віднести те, що терморегуляція тіла відбувається за допомогою унікального складу тканини. Тканина складається з внуриполых ниток, які легко поширюють виділяється піт у всі напрямки термобілизни. Це і робить швидковисихаючий білизна. І таким чином при першому запотіванні ваше тіло відразу починає швидко випаровувати вологу з сорочки. В той мотент коли трикотажна білизна (білизна яке в'яжеться гачком і має петлі які і утримую пот у тканини, тканина стає мокрою итяжелой). Дане жіноча термобілизна 1904508-2088 носять в активних видах спорту, при походах і природно при постійній робочій атмосфері. Білизну можна носити завжди і скрізь. Спати тільки не комфортно, це не піжама. Термобілизна не має швів, тобто вони є але вони не відчутні. Тканина сорочки жіночої м'яка і приємна на дотик. Колір тканини 1904508 - P Polka Gravel/Shine - 2088 (чорна тканина темно-чорний горошок). Матеріал жіночої футболки Mix And Match на 100 відсотків з поліестеру.

Термобілизна Craft

Модель: Mix And Match

Колір: 2088 P Polka Gravel/Shine

Матеріал 100% поліестер

Розмір: XS / S / M / L

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)