Жіноче термобелье Craft Mix And Match LS WMN 1904508-1034

Номер оголошення 141803

Опис

Шведське жіноча термобілизна Craft Mix And Match LS Woman для повсякденного носіння при занятті спортом, активним відпочинком і просто при прогулянках. У такий терморубашке можна з'явиться і на роботі, адже ніхто і не помітить її. Адже ця футболка одягається на голе тіло і носиться цілий день. При цьому комфортно цілий день. Це забезпечує склад тканини термобілизни, який складається з порожнистих ниток. Нитка в свою чергу зроблена з поліестеру. Склад тканини - 100% поліестер. Тканина м'яка на дотик і приємна до тіла. А пустотілі нитки працюють на те, щоб тіло дівчини не перегрівалося і при найменших прояви поту, піт відразу поширюється по каналах пустотілої нитки в різні боки, що забезпечує моментальне висихання тіла. Це і є терморегуляція організму, що необхідно для Вашого здоров'я.

Термобілизна Craft має плоскі шви, що робить непомітним тканина для тіла дівчат при носінні цілий день, тіло не втомлюється. Сама тканина футболки Mix And Match LS WMN еластична і м'яка. Воріт круглий. Колір цієї футболки - P Star Deep (синя сорочка з різнокольоровими ромбиками) що виражено в цифрах як 1904508-1034.

Жіноче термо білизна Craft

Модель: Mix And Match LS

Стать: Woman (жіноча терморубашка)

Колір: P Star Deep (синя сорочка з різнокольоровими ромбиками)

Склад: 100% поліестер

Розмір: S / M / L

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)