Термобілизна Сraft Mix And Match Functional Pants Woman

Номер оголошення 141806

Опис

Шведське термобілизна Сraft Mix And Match Functional Pants Woman 1904509-2088 придумано на радість всім дівчина. Адже завжди приємно одягати красиву одяг, нехай її ніхто не бачить (термобілизна одягають на голе тіло). Але термокальсоны Сraft Mix And Match м'які на дотик і еластичні по своїй структурі. Білизна Mix And Match не має стиків на швах, шви заховані і не відчуваються при носінні. Білизна дане називається термо, тому що воно дійсно регулює температуру тіла людини. Це завдяки здатності легко і швидко поширювати виділяється піт максимально великій поверхні тканини. Поширення поту відбувається з порожнистою нитками, з яких пошиті термокольсоны Сraft Mix And Match. Це сприяє швидкому висиханню термобілизни і мінімального переохолодження тіла. Ви тоді не страждаєте від різкого перепаду температури. Навіть при катанні га гірських лижах з гірськолижними масками. в інструкції по застосуванню гірськолижних масок сказано те, що бажано кататися в термо білизна для того щоб маска не пітніла. Це не дрібниці, якщо кажуть що потрібно кататися в термо білизна для меншого запотівання гірськолижних очок.

Термокальсоны Сraft

Модель: Mix And Match

Артикул: 904509-2088

Приналежність: жіночі кольсони

Розмір: XS / S / M / L

Колір: 2088 P Polka Gravel/Shine

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)