Паркани з дерева під замовлення в Харкові
Паркани з дерева під замовлення в Харкові
Паркани з дерева під замовлення в Харкові
Паркани з дерева під замовлення в Харкові

Номер оголошення 304104

Опис

Сучасний паркан з дерева типу "Жалюзі" це в своєму роді унікальне як на функціональному, так і декоративному плані споруда, яка однаково актуально і естетично буде виглядати як на дачі, так і на ландшафтному ділянці заміського домоволодіння. Тепло яке йде від природного натурального матеріалу не замінять ні пластик, не метал. Паркан з масиву дерева ідеально вписується в ландшафтний ділянку. Він може чудово доповнити зовнішній вигляд будівель з дерева розташованих на ландшафтному ділянці об'єднуючи їх у загальну композицію. Матеріалом для виготовлення огорожі типу "Жалюзі" служить масив сосни, ялини або модрини.

Прихильникам високої естетики і цінителям екологічно чистих матеріалів підприємство «СІОН БУДСЕРВІС» пропонує в Харківській області якісні і надійні паркани з різних порід деревини. У виробництві парканів ми використовуємо інноваційні розробки дозволяють збільшити довговічність терміну служби масиву деревини, а отже і експлуатації самих огороджувальних конструкцій.

Гарантія на паркани з дерева два роки.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)