Монтаж та технічне обслуговування домофонних систем
Монтаж та технічне обслуговування домофонних систем
Монтаж та технічне обслуговування домофонних систем
Монтаж та технічне обслуговування домофонних систем
Монтаж та технічне обслуговування домофонних систем
Монтаж та технічне обслуговування домофонних систем

Номер оголошення 195294

Опис

Монтаж та технічне обслуговування домофонних систем для під'їздів житлових будинків. Виробляємо необхідний ремонт устаткування, у тому числі випадки поломок, крадіжок. Гарантія складає 10 років.

Нова металеві двері

У під'їзд встановлюється нова металеві двері. Двері дозволяє максимально захистити обладнання від вандалізму. Двері двухлистовая, пофарбована молотковою фарбою, утеплена негорючою мінеральною ватою. Двері двостулкові (велика і мала стулки), обидві відкриваються.

Многоабонентный координатний домофон

Панель виклику є вандалозащищенной. Функції панелі: зв'язок між відвідувачем і абонентом, зчитувач ключів, підсвітка клавіатури, світлодіодна індикація включеного стану. На блоці виклику є екран, на який виводиться номер набираемой квартири. Кнопкова клавіатура, вологозахищена, з м'яким ходом клавіш. Всі операції, що проводяться з панелі, супроводжуються звуковим сигналом.

Координатний комутатор

Комутатор призначений для комунікації абонентських ліній в домофонних системах і розрахований на підключення до 220-та абонентів.

Блок живлення

Блок живлення призначений для живлення постійним струмом. Споживає не більше 16 Вт. Має захист від перевантаження.

Гідравлічний доводчик

Доводчик забезпечує автоматичне, плавне і безшумне закривання дверей. Кріпиться в правому верхньому куті двері з внутрішньої сторони під'їзду.

Електромагнітний замок

Електромагнітний замок призначений для замикання вхідних дверей і забезпечений схемою автоматичного розмагнічування, має захист від перевантажень. Замок розташований всередині малої стулки і витримує зусилля на розрив до 400 кг. Тривалість відкриття замку регулюється від 1 до 20 секунд.

Кнопка виходу

Кнопка виходу призначена для розблокування електромагнітного замку. Має світлову індикацію включеного стану.

Квартирні переговорні пристрої

Пропонуємо установку 2-х видів абонентських пристроїв (за бажанням клієнта): стандарт і еліт. Всі види абонентських пристроїв забезпечують якісний двосторонній зв'язок між абонентом і відвідувачем, мають звуковий виклик абонента, кнопка відкриття замку. Абонентське пристрій типу «Еліт» відрізняється від «Стандарт» тумблером відключення від вулиці, наявністю світлового індикатора виклику, якістю пластика, дизайном.

Електронні ключі

Вхід в під'їзд здійснюється за допомогою електронного цифрового ключа. Ключі прописуються індивідуально на кожен під'їзд (повторення виключено 260 млн. комбінацій).

Умови укладення договору

Для укладення договору на монтаж домофонної системи необхідно згоду 51% квартир. Договір на монтаж укладається з авансом в розмірі не менше 1000 грн. Остаточний розрахунок здійснюється по факту виконаних робіт. Всі мешканці отримують по одному електронного ключа безкоштовно. Додаткові ключі купуються. На комунальні служби підприємство виділяє 3 безкоштовних ключів. Виконавець зобов'язується виконати монтажні роботи протягом 30 банківських днів з моменту укладення договору на монтаж.

Переваги компанії

Юридична форма реєстрації (ТОВ); територіальні (вся Україна); досвід роботи на ринку понад 16 років; монтаж здійснюється тільки з установкою нової двері; укладаємо договори на монтаж і технічне обслуговування; розрахунок за монтаж проводитися в 2 етапи; надаємо знижки організаторам.

Переваги в технічному обслуговуванні

Співвідношення ціна/якість; терміни реагування на заявку; безкоштовна заміна обладнання у разі крадіжок та актів вандалізму; безкоштовна заміна переговорних квартирних пристроїв, в випадки їх поломок; безкоштовна заміна механічний частин домофонної системи (доводчика) випадки поломок або крадіжок; безкоштовний ремонт вхідних дверей в випадки пошкоджень; безкоштовна перефарбування вхідних дверей.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)