Картина маслом за 4 години

Номер оголошення 378852

Опис

Шедевр всього за 4 години! Не вимагається досвід малювання.

Картина за 4 часаЕще з давніх часів, жага людини до мистецтва виявлялася в наскальних малюнках і розписах. Час біжить, і тепер, багато соромляться проявляти свої художні здібності, пояснюючи це банальним невмінням. Якщо Ви завжди хотіли передавати свої почуття і емоції за допомогою малюнка, якщо Ви зневірилися, тому що батьки вчасно не віддали Вас в художню школу, і тепер думаєте що малювання і живопис для Вас закрита тема — ми змушені Вас порадувати!

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Час і дату майстер-класу підбираємо індивідуально.

Тривалість від 4 годин, залежить від складності роботи. Можна розбити на 2 рази без додаткової оплати (2 і 2 години) .Ваше завдання-встигнути написати картину за 4 години (можна оплатити додаткові години)

У деяких випадках ми використовуємо змішану техніку (акрил+масло). Це необхідно для досягнення бажаних ефектів, а також для прискорення висихання роботи.

Роботу можна вибрати з наданого матеріалу, або за своїм аналогам. У разі вибору свого аналога необхідно заздалегідь затвердити його з викладачем. Роботи, запропоновані учнями, не завжди реально втілити в життя без досвіду малювання, врахуйте це.Вартість від 500 грн. (ціна залежить від розміру полотна і типу майстер класу - індивідуально чи в групі)

Вибрати варіант картини можна у нас на сайті http://ultramarin-art.com.ua/course/oil_workshop/ або самостійно (попередньо погодивши з нами)

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)