Валтех магазин та сервісний центр Харків
Валтех магазин та сервісний центр Харків
Валтех магазин та сервісний центр Харків
Валтех магазин та сервісний центр Харків

Номер оголошення 21531

Опис
Сервісний центр Валтех Харків . У нас Ви можете вигідно продати не робочий ноутбук цілком або по запчастинах . Скупка неробочих ноутбуків проводитися виключно в цілях поповнення складу сервісного центру оригінальними запчастинами . Нам возмоно продати нетбук бо або продати ноутбук по запчастинах . Якщо Ви надумали продати окремо матрицю ноутбука, материнську плату, пам'ять, клавіатуру, корпус, жорсткий диск, блок живлення, кулер і інші ноутбучні комплектуючі, то варто зателефонувати нам . Зателефонувавши нам ви сможите : продати зламаний ноутбук на запчастини в Харкові, обміняти ноутбук з доплатою, продати розбитий ноутбук в Харкові, продати несправний нетбук Харків, продати залитий ноутбук в Харкові, продати треснутый ноутбук Салтівка . Приносьте до нас поламаний ноутбук або нетбук . Продати ноутбук дорого нам це реально . Ми купуємо практично всю цифрову техніку як донора для ремонту на вигідних для Вас умовах . Продати б/у комп'ютер у харкові в зборі або по деталях можна в майстерні сервісного центру Валтех . Продати старий комп'ютер на запчастини Харків Ви сможите після діагностики та огляду комплектуючих нашим майстром . Вам буде вигідно нам : здати фотоапарат на запчастини Харків після ретельного огляду майстром з підсумковою ціною, продати фотоапарат на запчастини у Харкові в комплекті з акумулятором і картою пам'яті, здати неробочий фотоапарат Харків просто як не потрібну річ, продати планшет на запчастини Харків цілком або частково ( тачскрін, плату, матрицю, зарядку, карту пам'яті ), продати монітор на запчастини Харків без ніжки і шнурів, продати принтер на запчастини харків лазерний або бфп . Також можлива купівля комп'ютерної техніки оптом . Телефонуйте нам і ми постараємося допомогти . Сайт магазину Валтех http://www.valteh.com.ua/shema/ .
Матриці для ноутбуків, нетбуків Харків . Заміна матриці ноутбука Харків, акумулятори для ноутбука Харків .
Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)