Високоякісні кросівки Нью Баланс недорого
Високоякісні кросівки Нью Баланс недорого
Високоякісні кросівки Нью Баланс недорого
Високоякісні кросівки Нью Баланс недорого
Високоякісні кросівки Нью Баланс недорого
Високоякісні кросівки Нью Баланс недорого

Номер оголошення 267734

Опис
Ви давно мрієте придбати недорогі, але в той же час якісні кросівки від відомого бренда? Ніяк не можете визначитися з вибором? Тоді я готовий запропонувати Вам ідеальний варіант кросівок фірми New Balance, які є оригіналом з Америки. Якість виробів знаходиться на самому високому рівні. З таким типом взуття Ви зможете відчути легкість і задоволеність, як емоційної, так і фізичної сторони. Дані кросівки підійдуть для різних занять: біг, фітнес, теніс, звичайні щоденні прогулянки. При всьому цьому взуття дійсно зручне і комфортне носіння, а зовнішній вигляд взагалі не викликає ніяких зайвих питань. Всі пропоновані моделі абсолютно нові. Фото 1,2,3 йдуть в розмірі 37,5 (американський розмір 5, довжина устілки 23см). Фото 4,5,6 йдуть в розмірі 40 (американський розмір 8,5, довжина устілки 25,5 см). Телефонуйте, і я відповім на всі Ваші запитання. Можлива пересилка в будь-який куточок країни. Тел.: (099) 515-53-29. Додаткова інформація на сайті teremok.org.ua/messages/246666-Prodam-krossovki-New-Balance.html
Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)