Продам страйкбольный автомат - Свд від Cyma
Продам страйкбольный автомат - Свд від Cyma
Продам страйкбольный автомат - Свд від Cyma
Продам страйкбольный автомат - Свд від Cyma

Номер оголошення 457387

Опис

Продам страйкбольный автомат Свд від Цима в дереві ( svd cyma). Синьої ізоляційної стрічки на рукоятці вже немає - п'ятка виготовлена і встановлена. Поршень з мет гребінкою,алюм голову поршня з двома гумками,подпиленый нозл з двома гумками, сталевий відсікач одиночного вогню (не рідна) тому не працює одинак. Стрілянина чергою і можливість стрільби одинаком, регулюється коротко тимчасовим натисканням пальця, Т-конектор. Зараз дуже гуманна (варто слабка пружина). Вихлоп 125м/с. Прапорець замикання цівки загублений, але цівка замикається міцно і без нього. У комплекті дві механы і одна як донор на всякий випадок. Скинув додатково, зараз не стріляє, торохтій у гирбоксе). Тільки Україна. Ціна 3300.
(067)1475208

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)