Кондитерське обладнання
Кондитерське обладнання
Кондитерське обладнання
Кондитерське обладнання
Кондитерське обладнання
Кондитерське обладнання

Номер оголошення 264765

Опис

Тестомесительная машина з висувною дежей MASTER PLUS ESI виконана у відповідності з найсучаснішими конструктивними технологіями. У цій моделі знайшли втілення досвід, безпеку роботи, стильний дизайн і простота використання. Продуктивність тесту машини MASTER PLUS становить від 160 до 300 кг. Каркас машини виконаний з сталевої конструкції із сталі великої товщини, пофарбованої рідким способом. За запитом може бути виконана повністю з нержавіючої сталі. Підйом і опускання голівки і установка/зняття візки автоматизовані за допомогою гідравлічної системи, яка гарантує відмінну блокування головки і візки, дозволяючи уникнути горизонтальних і вертикальних коливань компонентів. Захисна кришка діжі закритого типу виконаний з нержавіючої сталі. Контур кришки має кільце з матеріалу "polizene" для харчового використання. Система закриття діжі під час робочого циклу дозволяє уникнути утворення пилу, дозволяючи підтримувати чистоту робочого місця. Трансмісії спіралі зі шківами великого діаметру забезпечують максимальну тягу в тому числі для щільного тіста.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)