Кондитерське обладнання
Кондитерське обладнання
Кондитерське обладнання
Кондитерське обладнання

Номер оголошення 264571

Опис

Автоматична лінія по збірці тортів фірми Gorreri .лінія складається з таких частин:стрічковий транспортер ,станція поливання сиропу на 1 шар ,об'ємний дозатор модель DVG500 для сиропу 1 шар ,об'ємний дозатор для крему, 1 шар ,пневматичний роботизований підйомник другого шару з автоматичним позиціонуванням ,1 станція поливання сиропу на 2 шар ,об'ємний дозатор модель DVG500 для сиропу 2 шар ,об'ємний дозатор для крему 2 шар ,пневматичний роботизований підйомник другого шару з автоматичним позиціонуванням,пристрій покриття торта кремом цілком ,пневматичний роботизований підйомник другого шару з автоматичним позиціонуванням ,пристрій покриття торта кремом цілком ,пристрій посипання (опція) ,електронна панель управління з нержавіючої сталі з сенсорним екраном .

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)