Сенсорні монітори

Номер оголошення 55705

Опис

Торгово-Сервісна компанія «ВМС Технолоджі» - лідер серед поставщиковсовременного високоякісного торгового обладнання. Мета нашої фирмызаключается в продаж торгового - касового обладнання для магазинів або другоготоргового або обслуговуючого установи.На інформаційному ресурсі нашої організації доступні сенсорні мониторыдля будь-якого комерційного об'єкта, широкий асортимент знаходиться в цій категоріїhttp://wmsteh.com.ua/POS-системы/Сенсорные-мониторы/View-all-products.html.Якщо Вам потрібно швидко знайти якусь марку товару у нас, то на страничкенашего сайту є пошук по виробнику. Ми продаємо обладнання наиболеепроверенных і надійних компаній і виробників, а саме: Elo TouchSystems,Posiflex, Wincor Nixdorf, Tysso, Poslab та ін. Наша компанія спеціалізується кромепродаж торгового і pos обладнання також і його установкою для дальнейшейэксплуатации, сервісним обслуговуванням, ремонтом. Місцезнаходження нашого офисаг.Харків, пр. Ювілейний 1А (біля ст. м. Барабашова), офіс 1.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)