Принтер етикеток TSC TTP-244 Plus

Номер оголошення 55743

Опис

Торгово-Сервісна компанія «ВМС Технолоджі» - лідер серед поставщиковсовременного високоякісного торгового обладнання. Мета нашої фирмызаключается в продаж торгового - касового обладнання для магазинів або другоготоргового або обслуговуючого установи.На інформаційному ресурсі нашої організації доступний принтер этикетокТЅС TTP-244 Plus який знаходиться у категорії wmsteh.com.ua/Маркировка-товара/Принтеры-этикеток/Начального-уровня/TSC/TSC-TTP-244-Plus.html. Средиприборов свого класу термотрансферний принтер етикеток TSC TTP 244 виділяється многимиположительными якостями. Будучи логічним продовженням моделі ТТР-243, этотприбор відрізняється високою надійністю протягом всього терміну служби. Прочныйкорпус захищає електроніку і механіку від пошкоджень. Кришка устройстваполностью відкидається назад, дозволяючи легко отримувати доступ до відсіків, гдеустанавливаются рулони з стрічкою і фарбувальними матеріалами. Принтер TSC TTP 244PRO дозволяє в своїй базовій комплектації оснащувати його рулонами ріббона, довжиною в300 метрів, коли пристрої цього класу розраховані на стрічку до 110 м. Функциязначительно економить витратні матеріали, час, підвищує продуктивність.Якщо Вам потрібно швидко знайти якусь марку товару у нас, то на страничкенашего сайту є пошук по виробнику. Наша компанія спеціалізується кромепродаж торгового і pos обладнання також і його установкою для дальнейшейэксплуатации, сервісним обслуговуванням, ремонтом. Місцезнаходження нашого офисаг.Харків, пр. Ювілейний 1А (біля ст. м. Барабашова) офіс 1.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Харкова та Харківської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)