1. Головна
    1. Послуги
    2. IT, Інтернет, Телеком
      1. В PHP електронної комерції програмного забезпечення з відкритим вихідним кодом на PHP електронної комерції програмного забезпечення | Електронна
В PHP електронної комерції програмного забезпечення з відкритим вихідним кодом на PHP електронної комерції програмного забезпечення | Електронна

Номер оголошення 284197

Опис

Відвідайте наш сайт:

https://goo.gl/YM4s2E

В останні роки електронної комерції програмного забезпечення має дуже жаркий сценарій і операції купівля або продаж онлайн. Електронна комерція привертає технологій, таких як мобільна комерція, електронний переказ коштів, управління ланцюгами поставок, Інтернет-маркетинг.

Продукти від різних постачальників буде відображатися у вашому і відкритий вихідний PHP електронної комерції програмного забезпечення, користувачі можуть робити покупки на вашому сайті. У кожному з них можуть управляти своїми адмін-панель і аранжувати продукти і налаштування за своїм бажанням. Немає взаємодії з постачальниками у відповідності з їх продуктом і служби продажів. Головний адміністратор може мати повний контроль списки продуктів, продажу та угод.

В PHP електронної комерції програмного забезпечення відбувається між головним адміністратором і той, хто купує продукт. Нарешті, платежі кожному постачальнику на основі товарів, які продаються через адміна. Кожен постачальник може керувати своїм власні рекорди продажів і історію транзакцій для кожного продукту.

Щоб зв'язатися із наш скрипт phpecommerce

URL сайту: http://www.phpecommercescript.com/

Пишіть нам: vsjayan@gmail.com

Телефонуйте: Індія (+91) 9790033633

Телефонуйте: (США) – (+1) 3252004515

Телефонуйте: (Великобританія) – (+44) 2032905530

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Інгулеця та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Інгулеця та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)