Оленка
Оленка
Оленка
Оленка
Оленка
Оленка

Номер оголошення 11546

Опис

Магазин доступною дитячого взуття!
Лікувальна, профілактична та ортопедичне взуття для дітей Шановні батьки, покупці і потенційні клієнти магазину «Оленка»! Для Вас в нашому магазині представлено більше 150 моделей дитячого взуття ортопедичної спрямованості. У нас, Ви можете придбати дитячу ортопедичну та лікувальну взуття починаючи з першого року життя Вашого малюка - з 20 розміру, і закінчуючи вже майже дорослої взуттям на дітей, які навчаються в школі або її закінчують - до 37 розміру! Серед представленої взуття основна частина - лікувальної, профілактичної, ортопедичної спрямованості, аж до 32 розміру. Велика частина профілактичної ортопедичного взуття в класичному вигляді, представлена ​​до 29 розміру. У нас Ви завжди знайдете ортопедичні та лікувальні босоніжки для хлопчиків і дівчаток з 20 по 32 розміри, які відмінно підходять як на роль літнього взуття, так і на зміну в садок, школу та інші місця, а так само для профілактичного носіння будинку. У нашому магазині також представлена ​​лікувальна ортопедичне взуття фірм «Ортекс», «СУРС орто», «Ecoby» яка призначена для носіння діткам з діагнозами «варусні стопи», «вальгус», плоскостопість різного виду і стадій. Дана взуття може бути привезена (виготовлена) для Вас індивідуально, з урахуванням розміру і ступеня деформації ніжок малюка. У нас взуття: з 20 по 37 розміри У нас ціни: від 250 грн. до 455 грн. для звичайної (профілактичної) взуття від 315 грн. до 650 грн. для лікувальної ортопедичної У нас Ви завжди можете купити: звичайну дитячу взуття, ортопедичні ПРОФИЛАКТИЧЕСКУЮ ВЗУТТЯ, шкільну взуття, спортивне взуття, лікувальний ортопедичне (СУРС-орто, Ортекс, Ecoby)

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)