Якісне недороге обладнання для дітей і спорту

Номер оголошення 406422

Опис
Все для футболу, волейболу, баскетболу.Наша фірма виготовляє якісне,недороге обладнання і инвентарьширокого асортименту. Це як различныестойки для ігрових видів спорту:баскетбольні, волейбольні, бадмінтон,тенісні (мобільні пересувні,універсальні). Так і обычноеспортоборудование, гимнастическиестенки, лавки, турніки і багато іншого.Останнім часом ми активноизготавливаем і устанавливаемоборудование для вулиць: баскетбольныестойки, щити, разновысотные поперечини,рукоходы, футбольні, міні-футбольныеворота, міні-футбольні поля "детскиегородки", дачні гойдалки і багато іншого.З повагою Володимир.Детальніше про компанію на сайті:


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)