Пропонуємо дитячі замки-блокіратори на вікна. Відмінна якість
Пропонуємо дитячі замки-блокіратори на вікна. Відмінна якість
Пропонуємо дитячі замки-блокіратори на вікна. Відмінна якість
Пропонуємо дитячі замки-блокіратори на вікна. Відмінна якість

Номер оголошення 373659

Опис

Шановні мами, тата, бабусі і дідусі! Оцініть безпеку вашого будинку з точки зору маленького допитливого дитини. Дитина тільки починає пізнавати навколишній світ. Дитини може зацікавити пролітає за вікном пташка, веселий сміх, голоси за вікном. Мить, і малюк, перевесившись з вікна втратить рівновагу і може випасти. Поки не сталося найстрашніше, заздалегідь подбайте про безпеку вашої дитини, придбайте дитячі замки-блокіратори на вікна Penkid. Установка замків "Антидетка" заощадить ваші нерви. Ви будете впевнені, що навіть якщо ви відвернетеся на хвилинку, ваш малюк не вибіжить на балкон, не розкриє навстіж вікно. Вмонтувавши блокіратори на вікна від дітей Penkid (Туреччина), ви отримуєте додаткові гарантії безпеки вашого житла від посягань злодіїв. Розкрити ззовні вікна, оснащені дитячими замками-блокаторами Penkid, неможливо. Замки "Антидетка" рекомендовані для встановлення у всіх закладах, які відвідують діти. Дитячі замки-блокіратори на вікна Penkid відповідають високим вимогам якості, що пред'являються до подібних виробів. Замки мають сертифікат, що підтверджує високий рівень якості. Дитячий замок-блокіратор на вікна Penkid зовні являє собою міцний металевий трос, упакований в акуратну пластикову оболонку.

Замовити відмінний дитячий замок-блокіратор на вікна Penkid легко. Просто зателефонуйте або надішліть заявку у вайбер. Наші менеджери оперативно відправлять замовлений замок в будь-яку точку України. Телефонуйте!

Тел.: +380983908308 Viber: +380954902333 Менеджер Анастасія Відеоогляд: https://www.youtube.com/watch?v=QrT4zGPMC8Y&feature=youtu.be

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)