Дошка для розвитку "Бизиборд Машинка для хлопчика" 29*37 см лучш

Номер оголошення 385242

Опис

Шикарна розробка, новинка на ринку України, розвиваюча ігрова дошка «Бизиборд» для Ваших маленьких діток. Всі комплектуючі для бизиборда виконані з екологічно чистих матеріалів.

Бизиборды виконують професіонали своєї справи перед тим, як виготовляти ігрову дошку розробники довгий час спілкувалися з дітками і враховували потребу і рівень розвитку для певного віку як хлопчика, так і дівчинки.

Великий плюс у наших найкрасивіших, яскравих, пізнавальних бизибордов, є те, що Ви можете самі скомплектувати бизиборд, вибрати кольори елементів або ж будь-якого, який полюбився Вашій дитині головного героя. Термін виконання від 2 до 5рабочих днів.

Звичайно всіх дорослих цікавить, що це за бизиборд такий? Чергова модна іграшка, чи вона дійсно несе користь для вашого малюка? Ми допоможемо Вам з цими питаннями розібратися. Головна ідея, яку внесла в розвиваючі дошки їхній творець, педагог і науковець Марія Монтессорі, це розвиток малюка через ігрову форму. Що це значить, це коли ви не змушуєте дитину виконувати ті чи інші дії, а саме відкривати і закривати дверцята, зав'язувати шнурки, наочно показати, що таке розетка, світильник, кран, всілякі замки з ключиками, кнопочки, бусинкии як правильно користуватися цими приладами, а також безліч цікавих розвиваючих ігор для Вашої дитини.

У чому суть розвиваючої дошки?
Ще один постулат, який висунула Монтессорі в межах своєї методики - це навчання дітей через пізнання суті речей. І тут виникає проблема. Малюків цікавлять всі речі без винятку, але далеко не всі речі безпечні для їх ніжного здоров'я. Марія запропонувала просте і геніальне рішення цієї дилемы - розділити предмети і пов'язану з ними небезпеку з допомогою дошки. Наприклад, розетка з вилкою дуже небезпечні на стіні, і абсолютно безпечні на дошці і т. д.

Ви також можете самі скомплектувати свій бизиборд, вибрати кольори і елементи і коханої головного героя мультфільму Вашого малюка під замовлення 1-2 дні.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)