Зошит з мультиком на обкладинці
Зошит з мультиком на обкладинці
Зошит з мультиком на обкладинці
Зошит з мультиком на обкладинці
Зошит з мультиком на обкладинці
Зошит з мультиком на обкладинці

Номер оголошення 251047

Опис

Шкільна зошит може стати не тільки приналежністю для письма та записів конспектів, але завдяки цифровим технологіям засобом розваги. Ніхто не буде сперечатися наскільки важлива в шкільному зошиті обкладинка.» Жива зошит» виконана з щільного якісного картону, при цьому з яскравими незвичайними малюнками, які можуть стати об'ємної анімації на екрані смартфона відразу ж привернуть увагу вашого малюка. Для того щоб «анімувати» картинку вам необхідно просто завантажити безкоштовний додаток Live Photo для планшетів і смартфонів на базі Google або App Store для айфонів і айпедів, відповідно. Після установки програми, включитися камера вашого девайся і верхньої кромки екрана ви знайдете шторку, яку потрібно «потягнути «вниз і, слідуючи підказкам на екрані активувати додаток. Легким дотиком пальця виберіть картинку в додатку аналогічної тій картинці, що і на обкладинці «живий зошити. Вибравши картинку на екрані, торкніться її пальцем, щоб почати процес активації потрібного ефекту. Важливо пам'ятати, що в цей момент ваш смартфон або планшет повинен бути підключений до інтернету. Після скачування картинки і натисніть кнопку «оживити». Наведіть камеру смартфона або планшета на обкладинку "живий зошити" і герой картинки має "ожити"!

відео дивись тут: https://youtu.be/ScGC79X7H9c

Наша група в Facebook - https://www.facebook.com/groups/174543086407716/ Наш Instagram-@sergeispirenkov Контакти +380993212625 Viber +380632161056 e-mail : seriy201976@gmail.com icq :70990738 Skype : serg. e mail - spirin20@email. 1976

http://3dtetradka.prom.ua

                                                  

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)