»Живий зошит»
»Живий зошит»
»Живий зошит»
»Живий зошит»
»Живий зошит»
»Живий зошит»
»Живий зошит»
»Живий зошит»
»Живий зошит»
»Живий зошит»

Номер оголошення 253349

Опис

їм

Переглядів:35

Шкільний зошит може стати не тільки приналежністю для письма і записів конспектів, але завдяки цифровим технологіям засобом розваги. ніхто не буде сперечатися наскільки важлива в шкільному зошиті обкладинка. »Живий зошит» виконан з щільного та якісного картону, прицьому з яскравими незвичайними малюнками, які можуть стати об'єднання ємної анімац ю на екрані смартфона відразу ж привернути увагу вашої дитини.
Для того щоб «анімувати» картинку вам необхідно просто скачати безкоштовний додаток
з Android Marketa для планшетів і смартфонів на базі Andriod або App Store для айфонів і айпедів, відповідно. після установки програми, включитися камера вашого телефону і на кромки екрану ви знайдете шторку, яку потрібно «потягнути« вниз і, слідуючи підказкам на екрані активувати додаток. Легким дотиком пальця виберіть картинку в додатку аналогічної тій картинці, що і на обкладинці зошита. Вибравши картинку на екрані, торкніться пальцем, щоб почати процес активац потрібного ефекту. Важливо пам " ятати, що в цей момент ваш смартфон або планшет повинен бути підключений до інтернету. після скачування картинки і натисніть кнопку «оживити». Наведіть камеру смартфона або планшета на обкладинку «живого зошита» і герой картинки повинен ожити!

Ціна:

9грн.

Місто:

Дніпропетровськ

Сергій

всі оголошення автора (5)

Тел:

https://youtu.be/bl-iAoJw8xg

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)