Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита
Жива картинка на обкладинці зошита

Номер оголошення 241005

Опис

ЖИВА КАРТИНКА

Як«оживити» малюнок на обкладинці учнівської зошити? Побачивши обкладинку"живий" зошити багато хто з нас не помітять великої різниці між ними иобыкновенными учнівськими зошитами. Однак яскрава кольорова картинка икачественная глянцева обкладинка відразу ж привернуть вашу увагу. А такжеоригинальная емблема "усміхнена" червона капелюх Гаррі Поттера набелом фоні з написом "живий зошит"-підкажуть, що це не простаятетрадка. А це «жива» зошит з «оживающим» малюнком на обкладинці. На обратнойстороне цієї є детальна підказка як здійснити фокус по"пожвавленню" персонажа з картинки на її обкладинці. Для цього Вамнеобходим смартфон або планшетний комп'ютер з зовнішньої камерою, що б можна було зробити фотографію персонажа картинки. Але головне Вам потрібно установитьмобильное додаток Live Photo ,яка і дозволить здійснити фокус "пожвавлення". Виберіть це мобільний додаток на свій мобільний телефон або планшет,активуйте його, вибравши потрібного персонажа з картинки натисніть на кнопку "оживити".Піднесіть камеру смартфона на обкладинці зошита і персонаж "оживе". Первымпризнаком що герой з картинки "оживає" буде весела мелодія илиоригинальный шумовий ефект. Наприклад, коли Ви будете оживляти акулу, первымизвуками буде шум моря і плескіт води. Потім несподівано на Вас з екрану гаджетаразинет пащу зубаста хижачка. Але нехай ваша дитина не боїться, адже потім онапросто мирно пропливе повз вас супроводжували зграї тропічних риб. Ви сможетеприблизить камеру до малюнка, щоб її збільшити на весь екран або удалитьсяподальше що б зменшити розмір "оживающего" персонажа. Радості ивеселья або захоплення вашої дитини буде величезним. Воно варте того , що бызаплатить трохи дорожче , ніж коштує звичайний шкільний зошит . відео смотриздесь: https://youtu.be/ScGC79X7H9c Наша група в Facebook - https://www.facebook.com/groups/174543086407716 НашInstagram-@sergeispirenkov Контакти+3809932126 Viber 5 +380632161056 e-mail :seriy201976@gmail.com icq :70990738 Skype:serg.1976 www.livenotebook.net

 

 

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)