Хочеш, щоб твоя дитина виріс генієм
Хочеш, щоб твоя дитина виріс генієм
Хочеш, щоб твоя дитина виріс генієм
Хочеш, щоб твоя дитина виріс генієм
Хочеш, щоб твоя дитина виріс генієм
Хочеш, щоб твоя дитина виріс генієм
Хочеш, щоб твоя дитина виріс генієм
Хочеш, щоб твоя дитина виріс генієм

Номер оголошення 253347

Опис

Ми створюємо розмальовки для дітей, з використанням нових технологій. Персонажі на них оживають і виглядають так, як їх розфарбував дитина. Ми допомагаємо батькам навчати і розвивати своїх дітей у цікавій для них ігровій формі.
Нехай дитина розфарбує зображення так, як йому подобається: олівцями, крейдою, фломастерами, фарбами. Або розфарбуйте картинку разом, як саму звичайну розмальовку
Встанови безкоштовний додаток Live Coloring, відкрий його і наведи камеру на розфарбований малюнок. Додаток автоматично розпізнає картинку і оживить її. Персонаж з'явиться прямо перед вами – радість дитини не знатиме меж.
Тільки уявіть собі захоплення дитини, коли розфарбований їм малюнок оживе! У кожної картинки свій сюжет, деякі наші герої вміють говорити, співати, танцювати, реагувати на дотики, з іншими можна пограти в гру, а з деякими вчитися і розвиватися. З кожним новим випуском все цікавіше. Спробуй розфарбувати і оживити їх разом з дитиною!
Наші розмальовки дарують емоції Маленькі художники відчувають справжній захват, коли намальовані персонажі сходять зі сторінок і роблять щось несподіване і цікаве. Новітні технології дозволяють розглянути героїв з усіх боків, ніби вони дійсно знаходяться у тебе вдома! Розвивають здібності Малювання розвиває дрібну моторику, концентрацію уваги і творчі здібності. Навіть якщо звичайні розмальовки вже не захоплюють твоєї дитини – розмальовки з мультиком точно не дадуть нудьгувати й допоможуть провести час із користю, так як втриматися від спокуси оживити своє творіння – просто не можливо: ) Зближують дітей і батьків Розмальовки Live Сoloring - чарівна паличка для батьків, бабусь і дідусів. Тепер у ваших руках велика магічна сила. З її допомогою ви зможете не тільки оживляти творіння, створені вашими дітьми і онуками, а також викликати дитячий сміх і створювати гарний настрій для всієї родини.
Досвід дитинства має велике значення. У цей період формується фундамент світогляду твого малюка. Подаруй йому цінний досвід. Коли дитина оживляє малюнки, які вибрав і оформив на свій розсуд – він стає художником і режисером власної невеликої історії. Це посилює його віру в те, що він здатний впливати на навколишній світ, а не бути в ньому просто спостерігачем.
Купити можна за телефоном +380993212625
+380632161056

https://youtu.be/VjwQ9HXUbtE

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)