Супутникове ТБ в Дніпрі tv-sputnik.dp.ua установка налаштування

Номер оголошення 254056

Опис

Компанія ТВ-Супутник пропонує послуги з встановлення, настроювання і ремонту супутникових атенн в Дніпропетровську. Якщо Ви хочете насолоджуватися якісним зображенням, мати в своєму телевізорі велика кількість всіляких цікавих каналів, без щомісячної абонплати – звертайтеся до нас! Наші фахівці підключать вам супутникове ТБ в Дніпрі, налаштують або перепрошиють будь-тюнер, встановлять супутникові антени швидко і якісно. Ціни на послуги кращі в Дніпрі. Вартість ремонту та встановлення супутникового обладнання в Дніпрі можна дізнатися на нашому сайті. http://tv-sputnik.dp.ua . Контакти: (067)970-31-53, (099)488-85-94.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)