Найкращий відлякувач собак за найнижчою ціною

Номер оголошення 260836

Опис

Купити ефективний відлякувач від нападу собак «Грім-250» Ви завжди можете у нас в магазині «Otpugni» у нас сама нмзкая ціна на товар 1490 гривень, товар завжди в наявності.

Даний прилад потужний і багатофункціональний, так як оснащений двома ультразвуковими випромінювачами, що роблять його лідером у порівнянні з іншими аналогічними відлякувачами.Потужність у нього становить (2х125 дБ).Починає діяти вже на відстані 20 метрів.Грім 250 вважається багатофункціональним пристроєм ,оскільки може використовуватися як ліхтарик, безпосередньо виконувати роль відлякувача, сирени, а також виконувати охоронну функцію. Для вибору режиму відлякування тварин, необхідно переключити пристрій в режим відлякування, направивши прилад в бік розлюченої тварини і утримати кнопку на приладі. Прилад не приносить шкоди собакам і абсолютно безпечний для людей, при цьому діє досить ефективно: гарантовано відлякує навіть найхоробріших і агресивно налаштованих тварин.Ця модель дуже зручна і проста у використанні. Вона так само мініатюрна і компактна. Грім-250 можна брати з собою куди завгодно. Ви зможете покласти його до себе в кишеню, сумку. Серед відлякувачів собак саме він користується найбільшим попитом, що свідчить про його гарну роботу.Гарантія 1 рік.

Надаємо безкоштовну доставку по Україні. Гарантійне та післягарантійне обслуговування. Більш детальніше по т. О677190866

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)