Купуйте керамічні обігрівачі Vesta Energy

Номер оголошення 378956

Опис

У холодні зимові вечори дуже приємно повертатися додому, де на тебе чекають тепло та затишок. Подбайте про комфорт і затишок своєї оселі, придбайте керамічні обігрівачі Vesta Energy за прийнятною ціною в Україні. Керамічні обігрівачі Vesta Energy гарантують стовідсоткову віддачу теплової енергії. При використанні керамічних обігрівачів Vesta Energy повітря в приміщенні прогрівається рівномірно. Інфрачервоні хвилі, випромінювані нагрівальними елементами обігрівачів, благотворно впливають на організм людини і тварин. За своїм впливом на організм, випромінюване тепло Vesta Energy нагадує тепло справжньої печі. В першу чергу зігріваються люди, а не повітря. При використанні керамічних обігрівачів Vesta Energy повітря в приміщенні не пересушується. У приміщеннях, обладнаних керамічними обігрівачами Vesta Energy, комфортно перебувати. Нагрівальні елементи Vesta Energy надійно сховані, на них не осідає пил. При використанні обігрівачів відсутній неприємний запах пилу згоряє. Сам керамічний обігрівач Vesta Energy не сильно нагрівається, відсутній ризик отримання опіків дітьми або тваринами. Керамічні обігрівачі Vesta Energy екологічно безпечні, надійно захищені від перепадів напруги, більш економічні, порівняно з іншими обігрівачами. Vesta Energy можуть працювати 24/7 і ви можете бути впевнені в безпеці вашого житла.


Наші фахівці можуть розробити проект електро опалення вашого будинку. Допоможемо перевести вас на більш вигідний тариф електролічильника день/ніч. Замовити екологічно нешкідливі керамічні обігрівачі Vesta Energy "Щаслива сімка" можна зателефонувавши по телефону, надсилайте заявки в Viber, Whatsapp. Керамічні інфрачервоні обігрівачі розраховані на роботу протягом 30 років.


Доставка в будь-який куточок України "Новою поштою". Керамічні інфрачервоні обігрівачі/панелі нового покоління "Щаслива сімка" — це ваша гарантія безпечного, екологічно чистого тепла в будинку. Замовляйте панелі "Щаслива сімка" з гарантією. Телефонуйте (viber, whatsapp).

Тел.: +380978554295, +380669561251; Viber: +79780931385; Whatsapp: +380635917234 —Володимир.

E-mail: vladimirtren@ukr.net.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=n89KsQ5hDts.

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)