Хомутові (кільцеві) нагрівачі

Номер оголошення 261485

Опис

Хомутові (і полухомутовые - "півмісяць") електронагрівачі використовуються при комплектації імпортних і вітчизняних промислових установок.

Більш детальну інформацію можна подивитися на сайті http://ten-tena.com.ua

Застосовуються: нагріванні прес-форм, нагріванні ливарних форм, екструдерів, різних трубопроводів і клейових машин, грануляторів, ливарних машин та іншого технологічного обладнання для переробки пластмас і т. п. Також дані нагрівачі використовуються на будь-яких виробництвах пов'язаних з нагріванням, плавленням тіл і матеріалом.

Хомутові тени мають металевий корпус (має різні розміри), всередині якого розташований ізольований від корпусу нагрівальний елемент.

Корпус хомутові нагрівача виготовляється із нержавіючої сталь (частіше сталь 12Х18Н10Т). Нагрівальний елемент виготовлений з нікель-хромового сплаву найвищої якості. Для електроізоляції застосовуються жаростійкі неорганічні матеріали - слюдопластовые, керамічні матеріали

Закріплюється елемент найчастіше на трубопроводах за типом затиску у вигляді хомута. Корпус виконується не герметичним. Нагрівачі випускаються на номінальні напруги 12, 24, 36, 42, 48, 110, 127, 220, 380 Ст. Можливе виготовлення хомутові тена з вбудованою термопарою, регулятором потужності.

При замовленні хомутові нагрівача (кріпильні елементи, притискна пластина, отвір, паз, наявність заземлюючого проводу і т. д.) необхідно надати ескіз або креслення розмірами всіх конструктивних елементів. І уточнити можливість виготовлення подібного хомутові нагрівача.

Висновки контактів хомутові тена можуть бути виконані у вигляді роз'єму типу чайник або вилка, керамічної колодки,шпильок з різьбою, гнучкими ізольованими термопроводами.

Ми розглянемо будь-які Ваші конструкції вашого хомутові нагрівача і запропонуємо виготовлення в найкоротші терміни і за найвигіднішими цінами.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)