Майстерня по ремонту електроінструменту Detals Tools

Номер оголошення 236396

Опис

Ми знаходимо рішення для відновлення працездатності інструменту, доводячи до стану і характеристик, максимально доступних до заводських. У тому числі для вирішення нестандартних завдань і точних робіт, на озброєнні майстерні трудиться токарний верстат.

Кожен інструмент, який потрапив до нас верстак, проходить повну діагностику з ретельної дефектовкой кожної деталі і вузла (діагностика безкоштовно, оплачується в розмірі 50 грн., якщо власник визнав ремонт недоцільним) і зняттям показників роботи інструменту (звуковий тиск, споживана потужність, температура кожного вузла, частота обертання та інші...) до і після ремонту.

Необхідні до заміни запчастини, ми надаємо, майстерня створена на єдиній базі з інтернет-магазину запчастин, для клієнтів майстерні, знижка в магазині 12 %!

Майстерня знаходиться на території Авторинку Новий" по вулиці НовоОрловская 30 (безвихідь 8-го трамвая / колишній "поштовх", район пр-кт Івана Мазепи) місто Дніпро. Для власників інструменту з інших регіонів або з інших причин не мають можливості приїхати до нас особисто, ми працюємо через НовуюПочту і ПриватБанк, які вирішують всі географічні складності.

На проведені роботи та встановлені деталі, Detals Tools Service дає гарантію терміном на 60 днів.

Наш сайт: https://detals.tools

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)