Доставляємо обіди в офіси по всьому Дніпру – ObedExpress

Номер оголошення 191871

Опис

Чому вибирають «Обіди в офіс»? Це смачні обіди з доставкою. Це якість, це увага до кожного клієнта, це смак і свіжість обідів! Кожен обід, перед тим як потрапити до вас на стіл в офіс, проходить ретельну перевірку, починаючи від якості продуктів до якості приготування обідів. Ми хочемо, щоб наші клієнти насолоджувалися приготованим обідом, тому подбали про бережний доставці, щоб зберегти зовнішній вигляд, свіжість і тепло страв. «Обіди в офіс» вибирають великі банки і call-центри. Вибираючи нас, Ви отримуєте набагато більше, ніж сервіс та доставку. Над нашим меню трудяться кращі технологи, щоб врахувати всі Ваші побажання. Наші кухарі справжні професіонали. Ми готові прислухатися до будь-якого з Вашим побажанням і реалізувати його. Ми підберемо ідеальне співвідношення ціни і якості обідів в офіс саме для Вас. Ми не економимо на продуктах і послугах кухарів і експедиторів, щоб ви могли насолодитися вчасно корисною і смачною їжею.

Наш сайт - obed.express

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)