Номер оголошення 243717

Опис

СЦ "Технопорт" є офіційним сервісним центром по ноутбуків, нетбуків, системних блоків, моніторів, проекторів, КПК і планшетів Acer. Також ви можете відремонтувати в нашому сервісному центрі ноутбук, нетбук, планшетний ПК будь-якого виробника, включаючи техніку Apple. Ми знаходимося в Дніпропетровську, але працюємо з клієнтами з усієї України. У сервісному центрі вашої технікою займуться фахівці найвищої кваліфікації з багаторічним досвідом в області ремонту цифрової техніки.

Ми виконуємо ремонт ноутбуків будь-якої складності, заміна дисплеїв, заміну чіпсетів, ремонт материнських плат, заміну роз'ємів, будь-які інші види ремонту. На всі платні ремонти дається гарантія. Сервісний центр "Технопорт" є платником ПДВ і приймає оплату за безготівковим розрахунком без обмежень. Наша адреса: р. Дніпро, вул. Шмідта, 8.

http://www.master.biz.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)