Куплю нагороди, скупка орденів і медалей. Оцінка нагород з фото

Номер оголошення 126213

Опис

Наш приватний музей готовий купити нагороди Царської Росії і СРСР, тому, якщо у Вас є бажання продати нагороди Царської Росії і СРСР або ж дізнатися вартість нагород Царської Росії і СРСР (ми проводимо оцінку в режимі online), то дана пропозиція буде Вам цікаво.

Варто відзначити , що на нагороди Царської Росії і СРСР ціни в Україні можуть бути самі різні, від декількох сотень до десятків тисяч гривень, тому якщо у Вас є ордени, знаки, жетони, колишніх республік СРСР, нагрудні знаки, знаки відмінності часів ВВВ (1941-1945 рр..) та документи до них;ордени , медалі , знаки за закінчення внз, військових академій, ударників, відмінників та ін. до 1991 року і документи до них, то не втрачайте часу дарма , зв'яжіться з нами.

Не забувайте, що купівля нагород, орденів і медалей це не єдине заняття нашого музею, так само ми готові придбати будь антикваріат, будь то ікони, старовинні вироби з золота і срібла, церковне начиння, годинник, бронза, ордени, медалі, знаки, хрести (періоду Царської Росії до 1917 року), монети з дорогоцінних металів, порцелянові вироби та багато іншого.

Будь-яка атрибуція, оцінка, консультації абсолютно безкоштовно.

Наш сайт: http://skupka-antikvariata.com.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)