Куплю антикварні меблі, дорого куплю старовинні меблі

Номер оголошення 21333

Опис

Наш приватний музей «Катерининський» готовий придбати антикварну, старовинні меблі, тому, якщо у Вас є бажання продати старовинні меблі або ж дізнатися її вартість (ми проводимо оцінку в режимі online), то дана пропозиція буде Вам цікаво.

Нам цікаві антикварні різьблені гарнітури, буфети, гірки, вітрини, бюро, секретери, столи, стільці, комоди, вишукана м'які меблі , дзеркала, на консолі і інше. Підвищену увагу ми приділяємо купівлі антикварних меблів, інкрустованою дорогими сортами дерева, перламутром, дорогоцінними металами та іншими.

Не забувайте, що купівля та оцінка антикварних та старовинних меблів це не єдине заняття нашого музею, так само ми готові придбати будь антикваріат, будь то ікони, старовинні вироби з золота і срібла, церковне начиння, годинник, бронза, ордени, медалі, знаки, хрести (періоду Царської Росії до 1917 року), монети з дорогоцінних металів, порцелянові вироби та багато іншого. Наш сайт:http://skupka-antikvariata.com.ua

Будь-яка атрибуція, оцінка, консультації абсолютно безкоштовно.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)