Бактерії для переробки гною Biolatic

Номер оголошення 284560

Опис

Бактерії для підстилки – інноваційне рішення для організації економічно вигідного, безпечного і комфортного фермерського господарства. Китайський виробник Biolatic пропонує формулу, засновану на біологічно активних компонентах, яка забезпечить ефективну переробку гною/посліду всіх видів сільськогосподарських тварин!

Ефективність бактерій для переробки гною Биолатик:

  • Гній/послід може бути утилізований окремо прямо на фермі протягом 14 днів. З покупкою препарату «Compost» від Биолатик (утилізація 10 тонн відбувається протягом 15 днів!).

  • Прибираються характерні запахи на фермі. Це дозволить зробити умови роботи та перебування на фермі більш комфортними. Це також говорить про відсутність шкідливих випаровувань аміаку.

  • Зниження захворюваності тварин. Життєдіяльність бактерій для підстилки блокує патогенну мікрофлору і стабілізують позитивну (актуально при використанні препарату «Multi-25» у складі підстилки).

  • Матеріальна економія. Ви зможете скоротити видаткову статтю на обігрів приміщень, знизити кількість працівників на фермі і необхідність зведення ангарів для зберігання продуктів життєдіяльності тварин.

Докладніше про ефективність бактерій Биолатик і надходять новинки Вас проконсультують менеджери нашого інтернет магазину, офіційного представництва компанії з Китаю! Телефон: (050) 283-72-69. Сайт: http://biolatic-china.com.ua.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)