Агар-Агар в косметології

Номер оголошення 54185

Опис

Записалися на мезотерапію? Не поспішайте. Забезпечити собі аналог даної терапевтичної процедури під силу практично кожній жінці в домашніх умовах. Знайомтеся – водорість агар-агар. Китай і Японія зберігали цілющі властивості цих водоростей протягом декількох тисячоліть. Тепер же ці таємні цілющі властивості доступні будь-якій сучасній людині, що звикла відповідально і якісно стежити за собою і своїм здоров'ям.

Фізико-хімічні характеристики

Агар-агар являє собою продукт, одержуваний з бурих водоростей, що мешкають Тихоокеанських глибинах. Зовнішній вигляд – пластини, сушені волокна або дрібний порошок білого, світло-жовтого або світло-коричневого кольору. Без смаку і запаху. Рівень pH становить від 5,8 до 9,0. Повне розчинення досягається тільки при температура +90 +100С. Гарячий розчин має в'язку консистенцію, охолоджений – гелеподібну. Хімічний склад характеризується наявністю:

мінеральні солі (4%)

вода (20%)

полісахариди (80%)

Багата на вміст йоду, вітамінів та інших мікро - і макроелементів.

Виробництво: Іспанія

Застосування в косметології агар-агар

Водорість агар-агар застосовується в косметології як емульгуючої і загущающего інгредієнта з високим ступенем пом'якшуючих властивостей.

Висока стійкість до мікробів і хороші желюючі характеристики забезпечує його використання при виготовленні домашніх косметичних засобів по догляду за жирною шкірою. Крім того, відмінний догляд за жирним типом шкіри обумовлюється звужуються, яке об'єднує дію на пори шкіри обличчя.

Зволоження – незамінний і обов'язковий компонент при догляді за будь-яким типом шкіри. Водорість агар-агар чудово справляється і з такою функцією: створюючи на поверхні шкіри тонку захисну плівочку і перешкоджаючи «витоку» вологи з епідермісу, агар-агар сприяє активному зволоженню шкіри особи, додатково забезпечує повноцінне «дихання» шкірного покриву.

Гель, виготовлений на основі агар-агар, так само може служити ефективним засобом по догляду за шкірою навколо очей – набряки, мішки під очима, темні кола, результати втоми і недосипання – агар-агар впоратися з усіма цими недоліками.

Є безпечним загусником порівняно з синтетичними.

На базі агар-агар Ви зможете приготувати в домашніх умовах чудові «працюють» косметичні препарати:

рідкі прозорі маски;

сироватки по догляду за зоною навколо очей;

креми і лосьйони;

шампуні;

гелі;

зубні пасти;

дезодоранти.

Основні правила використання агар-агар:

дати набрякнути протягом 30 хвилин;

додати в загальну водну суміш, кип'ятити 40-60 сек до повного розчинення;

додати в бажане засіб;

при температурі +37+40С агар-агар починає проявляти свої загущають в'яжучі властивості.

Зволожуючий крем-гель для обличчя, рецепт

Інгредієнти:

агар-агар – 0,5%;

оливкова олія нерафінована – 10%;

гліцерин – 1,5%;

вода дистильована – до 100%.

Рекомендації: висипати агар-агар в холодну воду, довести до кипіння і витримати до 60 сек, помішуючи ввести масло і гліцерин, збити міксером.

Особливі цілющі і взаимоусиливающие властивості косметичного засобу відкриваються при поєднанні агар-агар з соком або гелем алое віра. Такий рецептурний ансамбль забезпечить Вашій шкірі активну регенеруючу, зволожуючу, пом'якшувальну та протизапальну дію.

Старіння – процес незворотний, але його можна цілком успішно відстрочити завдяки застосуванню природних дарів морів і океанів. Купуйте агар-агар в магазині «Мило Опт» і продовжуйте чудові роки нев'янучої молодості!

Ми у Вконтакті: club57393184

Наш сайт: мило-опт com ua

+38(068) 153.72.52

www.мыло-опт.com.ua

+380681537252


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)