Текстиль (простирадло, підодіяльник, наволочка, ковдра, подушки)
Текстиль (простирадло, підодіяльник, наволочка, ковдра, подушки)
Текстиль (простирадло, підодіяльник, наволочка, ковдра, подушки)
Текстиль (простирадло, підодіяльник, наволочка, ковдра, подушки)

Номер оголошення 55226

Опис

Прийшла весна, а з нею і потік бажаючих виїхати на природу. Якщо ви хочете оновити ваш готель, турбазу, будинок відпочинок новим текстилем — постільна білизна, наволочки, подушки і ковдри - у нас є відмінна пропозиція. Домашній текстиль секонд-хенд компанії Bonano відсортований згідно жорстких і чітких стандартів якості. Рекомендуємо вам купити пледи, ковдри, простирадла, наволочки і підковдри хорошої якості, з мінімальними малопомітними слідами зносу, а часто навіть нові.

Всі речі секонд-хенд привезені з Німеччини, вони натуральні і якісні, тому термін зносу дуже великий. Наше постільна білизна секонд-хенд не втрачає колір при пранні і майже не зношується.

А головне: зараз можна купити текстиль секонд-хенд за ціною всього від 2 євро за кг. В наявності мішки вагою по 50 кг. Це набагато дешевше, надійніше і зручніше, ніж купувати нове, але не якісне.

Є кілька важливих факторів, з урахуванням яких Вам, безумовно, вигідно співпрацювати з нашою компанією:

- Ми пропонуємо до уваги наших клієнтів абсолютно ВЕСЬ товар (крем, 1 та 2 категорія), жодних винятків! Все найкраще та якісне - для Вас. Пам'ятайте: ми нічого не реалізуємо через власні торгові точки.

- Наша продукція відсортована відповідно чітким і жорстким стандартам якості. Ніякого суб'єктивізму при визначенні сорту продукції, виключно прозорі європейські регламенти. Співпрацюючи з нами, Ви отримуєте тільки високоліквідний товар second hand.

- Ми пропонуємо унікальне співвідношення найвищої якості продукції й оптимальних цін. Наші покупці і партнери вражені різким збільшенням рентабельності їх бізнесу. Приєднуйтесь!

- Ми запрошуємо Вас до нас! Ви можете відвідати наші виробничо-сортувальну і складську оптові бази для перегляду товару всіх сортів. Ніяких секретів і обмежень - ми абсолютно впевнені у своїй якості! І, звичайно, при перегляді Ви не зобов'язані нічого купувати. Поки самі не захочете цього!

http://bonano.com.ua

Оксана (Менеджер по продажам)

(067) 411-41-04

(050) 724-54-44

(093) 924-54-44

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернівців та Чернівецької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)