Навчання майстрів бровистов Чернігові. Сьогодні доступно
Навчання майстрів бровистов Чернігові. Сьогодні доступно
Навчання майстрів бровистов Чернігові. Сьогодні доступно
Навчання майстрів бровистов Чернігові. Сьогодні доступно

Номер оголошення 250376

Опис

Школа навчання майстрів - бровистов. Корекція та моделювання брів. Навчимо швидко і якісно практиці роботи майстра. План курсу: -Організація місця майстра -Специфіка в підборі інструменту та косметики, барвників для роботи -Техніка корекції форм брови пінцетом, ниткою, воском -Техніка фарбування брів і вій. З нами все просто і доступно. Починайте з нами. Зручний графік і викладачі-практики зроблять ваше навчання максимально приємним та ефективним р. Чернігів, пр. Миру 35 Б (за гост. «Україна»), 0965669451, 0630596099, 0663107301 http://ucenter.com.ua/ Навчальний центр «Технологія успіху» Будемо раді вас бачити. Телефонуйте школа макіяжу, школа стилістів освіта, курси візажистів, курси косметолога, курси

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Чернігова та Чернігівської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)