Ферментаційна підстилка Биоферм для тварин і птахів
Ферментаційна підстилка Биоферм для тварин і птахів
Ферментаційна підстилка Биоферм для тварин і птахів
Ферментаційна підстилка Биоферм для тварин і птахів

Номер оголошення 224857

Опис

набридло прибирати за Вашими вихованцями ?

в приміщення смердить?

Хочете заощадити на прибиранні приміщення і знизити витрати на обігрів приміщення взимку ?

тоді для Вас це буде важливо !

Підстилка для тварин знижує витрати на їх обслуговування в 7 разів і збільшує прибуток вже через 5 днів з допомогою нових технологій ЕКО

Биоферм - це екологічно чиста добавка в підстилку для тварин і птахів

Переваги:

1. Переробляє екскременти тварин (На підстилці Биоферм не накопичується гній, кал і сеча тварин і птахів. Екскременти безслідно переробляються за 24 години прямо в підстилці.)

2. Видаляє неприємний запах у місцях перебування тварин (У місцях утримання тварин і птахів абсолютно відсутні смердючі запахи. Тварини і птахи завжди чисті. Екскременти постійно і швидко переробляються, стрімко зменшуючись в об'ємі.)

3. Знижує рівень захворюваності та смертності тварин (створення сприятливих умов в підстилці, не дозволяє розвиватися патогенної мікрофлори)

4. Не заводяться гризуни і комахи (відсутність запаху гною, калу і сечі, а так само висока температура всередині підстилкового шару не приваблює гризунів і комах)

5. Скорочення робочої сили на прибирання приміщень в кілька разів (істотно знижуються витрати на обслуговування приміщень з тваринами і догляд за ними)

6. Виділяє тепло (приміщення не потребує опаленні, так як ферментаційні процеси викликають тепловий ефект всередині підстилки. Навіть у сильні морози тваринам і птахам тепло і затишно)

7. Підходить для всіх видів тварин та птахів (свині, ВРХ, кози, барани, вівці, кури, качки, індики, перепели, кролики та інший хутровий звір)

8. Термін служби підстилки 2-3 роки

Як діє підстилка Биоферм - Від попадання сечі і посліду починається процес бродіння, підстилка виділяє тепло і нейтралізують неприємний аміачний запах. В результаті корм витрачається на 20% менше звичайного. За тваринами не треба прибирати.


Продукт безпечний для тварин і людини, не містить гормони та антибіотики. Зміцнює імунітет худоби і птиці, зупиняючи розвиток патогенної флори.

Витрата 0,5 кг на 10 м2

починайте економити і заробляти скориставшись нашою продукцією!!!

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Черкас та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Черкас та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)