Іміграція в країни ЕС

Номер оголошення 16623

Опис
Оформлення ПМЖ Польші за 2-4 місяці.Допомога в відкритті фірми в Польші. Можливість отримання пільгових кредитів, офіційне працевлаштування. Вільне пересування шенген зоною. Оформлення громадянства ЄС: Литва, Угорщина, Польша, Україна для іноземців. Швидке оформлення шенген віз, польських віз, з присутністю і без. Швидка реєстрація на чергу отримання візи, збір повного пакета документів!Відома компанія, відсутні посередники, низькі ціни, гарантія якості, робота тільки на основі договору, своєчасне надання повної і достовірної інформації, абсолютно легально.Основною послугою ТОВ "Антарес груп" на сьогоднішній день є допомога громадянам України, Росії, східних і арабських громадян в отриманні статуса громадянина Європейського Союза. Дані послуги ми здійснюєм з жовтня 2011 р. 98% клієнтів залишились задоволеними. Ми пропонуємо послуги громадянсва в таких країнах як Польща, Литва, Угорщина та ПМЖ Греція і Україна.Для детальної консультації звертайтесь по телефону 097-376-50-91
Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бершаді та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бершаді та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)