Громадянство ЄС – Румунія,Болгарія

Номер оголошення 119277

Опис

Пропонуємо Вам унікальну можливість – оформити громадянство ЄС і стати повноцінним громадянином Євросоюзу. Наша пропозиція особливо актуально для мешканців України, Білорусії, Росії та Молдови. Для Вас відкриті Румунія і Угорщина – дві цивілізованих і розвинутих країни.
Після отримання громадянства Євросоюзу Ви отримаєте масу переваг, серед яких можливість безвізового переміщення між країнами ЄС, вигідне працевлаштування з високим рівнем життя, навчання дітей і багато іншого.
Наша компанія надає допомогу в отриманні угорського та румунського громадянства, відповідно до державної програми. У всіх питаннях консультантами виступають кваліфіковані юристи. А безпосередній процес отримання громадянства ЄС, від подання заяви до моменту видачі паспорта, контролюється адвокатом. Завдяки своєму досвіду ми гарантуємо мінімальні вимоги і максимально швидкі терміни.
Якщо Вас цікавить отримання румунського громадянства або ж Ви хочете отримати угорське громадянство – звертайтеся до нас. Телефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися всі подробиці процедури отримання

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бершаді та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Бершаді та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)