Прилад Паркес-Л, 7-програмний, косметологічний

Номер оголошення 223124

Опис

Фізіотерапевтичний прилад призначений для проведення апаратних косметологічних процедур, портативний, багатофункціонального впливу, використовується як з лікувальною, так і профілактичною метою. Пристрій генерує електромагнітні імпульси, що відповідають фізіологічним частот організму людини. Ефективно впливає і сприяє корекції гомеостазу, водного балансу, електростимуляції, знеболювання в хворобливих ділянках організму, а також для нормалізації капілярного і периферичного кровообігу, поліпшення трофічних, обмінних процесів в тканинах, проведення лімфодренажу, зміцнення м'язів і підшкірної клітковини.

Можливості приладу:

1. Відновлювальна - після грибкових, кліщових уражень шкіри.

2. Лімфодренаж. Сприяє детоксикації шкіри, допомагає позбутися целюліту і набряклості.

3. Шкіра, обмінні процеси. Підвищує функціональну активність шкірних покривів, сприяє поліпшенню обмінних процесів тканинного дихання і процесів біосинтезу.

4. Тканинна рідина. Нормалізує водний баланс шкіри, перешкоджає старінню і зневоднення клітин шкіри.

5. Мікроциркуляція, кровообіг. Сприяє поліпшенню харчування, доставки кисню, видалення токсинів, омолодженню і регенерації шкіри.

токсинів, омолодженню і регенерації шкіри.

6. Зміцнення підшкірної клітковини, м'язів. Лікування запальних змін. Призначена для зміцнення і тренування підшкірних м'язів. Допомагає позбутися від дрібних зморшок, пастозності і в'ялості шкіри, підтягти підборіддя.

7. Регенерація сполучної тканини. Усунення зморшок. Сприяє підвищення тургору і еластичності шкірних покривів, зміцненню сполучної тканини, порушення якої призводить до утворення зморшок.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Березані та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Березані та Київської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)