Виробництво і продаж вуличних купелей

Номер оголошення 286525

Опис

Ми виробляємо аналог ванни Dutchtub з її оригінальною конструкцією

Ванна Dutchtub виготовляється із пластику, в основі матеріалу лежать поліефірні смоли. Вона випускається різних розмірів і форм: кругла, овальна, прямокутна, або інша за вимогами замовника.

І ванна, і плита в одному флаконі

Крім нагріву води для ванни, цей пристрій може виконувати ще одну важливу функцію – служити пічкою для приготування їжі.

Розміщена зверху сітчаста кришка дозволяє поставити на каструлю чи сковорідку, а то і розкласти м'ясо або рибу для запікання безпосередньо на сітці.

Висновок змійовика на метр

Найбільш унікальна складова конструкції – це нержавіюча труба у вигляді змійовика, яка виводиться на метр від ванни, де власне і відбувається згорання палива.

Місце розташування не має значення

Ванна можна встановлювати в будь-якому місці – в заміському котеджі, в саду або посеред лісу. Головною умовою є наявність поруч палива для вогнища – дров, вугілля або старих газет.

Невелика маса

Ванна і плита в одній конструкції. Пластикова ванна відрізняється невеликими розмірами і відмінно перевозиться на даху приватного автомобіля.

Комфортний відпочинок

Купальників наданий підвищений рівень комфорту: конструкція ванни оснащена спеціальним столиком для їжі та напоїв.

Цінителі романтики і відпочинку на природі неодноразово замислювалися про комфортабельній ванні посеред приватного двору або біля незайманою місцевості. Сьогодні це можливо здійснити завдяки голландському спорудження мобільного купелі від фірми Dutchtub.

Така мобільна ванна призначена для перевезення в особистому автомобілі, тому взяти її на природу не складе праці.

Принцип роботи

Принцип нагріву води в купелі заснований на природному кругообігу води в природі.Тепла вода завжди піднімається вгору, але охолоджуючись вона опускається вниз.

Комфорт посадки

У бщем-то все просто. Купіль це резервуар з водою, який обладнаний зручною драбинкою для заходу і сидіннями на висоті 35 см, для комфортного перебування всередині самої купелі.

При цьому висота від рівня сидіння до рівня води розрахована так,щоб Вам було комфортно. Звичайно ж, регулюючи рівень води при наповненні, Ви зможете зробити його зручним саме для Вас. Поруч з купіллю встановлюється спеціалізована пічка, яка виробляє нагрівання води.

Нагрів води

Вода гріється в печі і обмінюється з водою в купелі. Вогонь нагріває металевий резервуар, який з'єднаний з ванною з використанням металевих котушок. Вони штовхають воду через трубки і навколо дротяною кошика, вода циркулює і нагрівається.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Алупки та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Алупки та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)