Системи точного землеробства AMS
Системи точного землеробства AMS
Системи точного землеробства AMS
Системи точного землеробства AMS
Системи точного землеробства AMS
Системи точного землеробства AMS

Номер объявления 416522

Описание

Системи точного землеробства AMS

Дисплей GreenStar 2 1800

Оскільки дисплей розроблений спеціально для роботи з комплектом автоматичного водіння John Deere AutoTrac Universal 200 (ATU), він дозволить Вам заощадити найцінніше: час і гроші. Ви можете конфігурувати безліч домашніх сторінок для того, щоб спостерігати за кількома операціями в полі одночасно. Даний дисплей забезпечує управління такими навігаційними програмами, як система паралельного водіння Parallel Tracking і система автоматичного водіння AutoTrac. Крім цього, дисплей GreenStar 1800 підтримує передачу даних через шину ISOBUS і функцію відключення секцій Sprayer Pro.

Фото: 1800

Дисплей GreenStar 3 2630

З дисплеєм GreenStar 2630 ви маєте змогу робити документування даних, моніторинг робочих характеристик та користуватись перевагами шини ISOBUS.

Дисплей GreenStar 2630 має встановлене програмне забезпечення системи паралельного водіння Parallel Tracking. Домашня сторінка, яку можна конфігурувати, дозволяє працювати з навігацією і в той же час відстежувати документування даних, шину передачі даних ISOBUS і робочі характеристики.

Фото: 2600

Антени

Приймач StarFire ITC

Приймачі StarFire iTC сумісні з трьома видами сигналів супутників, такими як SF1, SF2, RTK. Починаючи з керованого вручну режиму паралельного водіння Parallel Tracking до систем автоматичного водіння AutoTrac і AutoTrac Universal 200, приймач StarFire iTC сумісний з усіма доступними системами John Deere та здатний модернізуватися з ростом Ваших вимог до системи навігації.

Рівні точності, що може дати антена StarFire ITC:

• SF1: точність ± 25 cм від проходу до проходу

• SF2: точність ± 10 cм від проходу до проходу

• RTK: точність ± 2 cм від проходу до проходу

Приймач StarFire 3000 показує бездоганні результати роботи з сигналами будь-якого рівня точності (SF1, SF2 і RTK) і з усіма навігаційними системами John Deere. Відмінність приймача StarFire 3000 від приймача StarFire ITC у тому, що у однакових умовах приймач StarFire 3000 бачить більшу кількість супутників і може працював ти на сигналі Glonas.

Рівні точності, що може дати антена StarFire 3000:

• SF1: точність ± 25 cм від проходу до проходу

• SF2: точність ± 10 cм від проходу до проходу

• RTK: точність ± 2 cм від проходу до проходу

Приймач StarFire 6000

StarFire 6000 - це приймач нового покоління, в якому втілені всі передові технології в області супутникового позиціонування і який в черговий раз задає нові стандарти неперевершеної точності і стабільності сигналу.

StarFire 6000 підтримує всі рівні точності і відмінно працює з усіма системами автоматичного водіння John Deere. Рівень точності SF1 отримав подальший розвиток, набагато переверщуючи точність сигналу EGNOS, а також далі залишається безкоштовним.

Завдяки «потрійній точності StarFire», новому сигналу корекції SF3 з сезонною повторюваністю і зменшеним майже в чотири рази часом синхронізації, а також іншими розширеннями RTK-рішень, таким як 14 днів RTK Extend, приймач StarFire 6000 вже сьогодні готовий скласти конкуренцію майбутнім продуктам.

Важливо також зауважити, що, приймач StarFire 6000 тепер може поставлятися з блокуючим пристроєм для гарантії вашого спокою.

Рівні точності, що може дати антена StarFire 6000:

• SF1: точність ± 15 cм від проходу до проходу

• SF3: точність ± 3 cм від проходу до проходу + сезонна повторюваність

• RTK: точність ± 2 cм від проходу до проходу + довгострокова повторюваність, включаючи 14 днів RTK Extend при втраті прямої видимості базової станції

Комплект автоматичного водіння AutoTrac Universal:

Комплект автоматичного водіння AutoTrac Universal дає Вам змогу користуватись перевагами AutoTrac не залежно від моделі трактора, комбайна, оприскувача тому, що встановлюється на техніку будь якого виробника. Дана система дозволяє дотримуватися постійної точності проходження по заданій лінії, а також скорочувати експлуатаційні витрати при роботі з комбайнами, тракторами, обприскувачами і кормозбиральними комбайнами.

Переваги

-Простота установки.

-Висока продуктивність

-Зменшення експлуатаційних витрат

-Зменшення кількості помилок

-Окупність

-Універсальність

Дополнительная информация
По всем вопросам касательно этого объявления, звоните по номеру
Отзывы

Отзывы клиентов по этому объявлению отсутствуют.

Мы будем Вам очень признательны если Вы оставите первый.

Оставить отзыв

Написать автору

Некоторые авторы предпочитают контактировать через email.

Здесь Вы можете написать им. Написать автору
Похожие объявления

© 2001-2024 Приватмаркет маркетплейс | объявления Украины частных лиц и организаций (бывший privatmarket.ua) в всех областях Украины (кроме временно оккупированных территорий). Все права защищены.

Использование сайта, в том числе подача объявлений, означает согласие с пользовательским соглашением.

Эта доска объявлений уже 15 лет работает на оборудовании заказанном на сайте Серверы Украины

Приватмаркет маркетплейс | объявления Украины частных лиц и организаций (бывший privatmarket.ua)