Монтаж та технічне обслуговування домофонних систем

Номер оголошення 121497

Опис

Компанія здійснює монтаж та технічне обслуговування домофонних систем для під'їздів житлових будинків. Виробляємо необхідний ремонт устаткування, у тому числі випадки поломок, крадіжок, несанкціонованих дій третіх осіб. Гарантія на безперебійну роботу системи становить 10 років.

До складу домофонного обладнання входить: нова металеві двері, многоабонентный координатний домофон, координатний комутатор, гідравлічний доводчик, електромагнітний замок, кнопка виходу, пристрій квартирне переговорний, електронний цифровий ключ.

Для укладення договору на монтаж домофонної системи необхідно згоду 51% квартир під'їзду. Договір на монтаж укладається з авансом в розмірі не менше 1000 грн. Остаточний розрахунок здійснюється по факту виконаних робіт. Всі мешканці отримують по одному електронного ключа безкоштовно. Додаткові ключі купуються по 30 грн. На комунальні служби підприємство виділяє 3 безкоштовних ключів. Виконавець зобов'язується виконати монтажні роботи протягом 30 банківських днів з моменту укладення договору на монтаж.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Золотоноши та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Золотоноши та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)