Декоративні Блоки (без фаски)
Декоративні Блоки (без фаски)
Декоративні Блоки (без фаски)
Декоративні Блоки (без фаски)
Декоративні Блоки (без фаски)
Декоративні Блоки (без фаски)

Номер оголошення 90363

Опис
Підприємство виробляє і реалізує бетонні стінові вибропрессованые блоки.

Сьогодні метод напівсухого вібропресування – це одна з найсучасніших технологій виробництва будівельних виробів.

Блоки мають прекрасні акустичні і теплоізоляційні властивості, підвищену міцність і відмінну стійкість до впливу навколишнього середовища, зручність і швидкість укладання, ідеальну прямокутну геометрію кожного блоку.

Використовується для будівництва будинків, ангарів, гаражів, парканів та іншого. Застосування стінових блоків дозволяє вирішити і ще одну будівельну проблему – будівництво колодязів водопроводу, підвальних і інших вологих приміщень. На відміну від силікатної цегли та каменя-ракушняка вплив вологи на стіновий блок його не руйнує.

Стінові блоки виготовляються методом сухого вібропресування цементно-гранітно-піщаної суміші. Мають явну перевагу перед каменем-ракушняком. З стінових блоків можна звести і зовнішні несучі стіни, і внутрішні міжкімнатні перегородки. Абсолютно стабільні розміри (39х19х19см) та гладка поверхня дозволяє виконувати зовнішню частину стіни під розшивку і без додаткової штукатурки.

Оштукатурювання внутрішньої частини стіни займає мінімум матеріальних і трудових витрат. Пустотілість стінових блоків зменшує вагу конструкції і створює додаткову теплоізоляцію.

Використання блоків дозволяє зменшити товщину зовнішньої стіни (порівняно з цегляною), що в свою чергу полегшує конструкцію споруди, скорочує витрати нульового циклу, загальні витрати на будівництво.

Стіновий блок більший за розмірами, в порівнянні з цеглою, але його розміри забезпечують зручність при транспортуванні, зберіганні, легкість в роботі без застосування яких-небудь спеціальних пристроїв.

Застосування в будівництві стінових блоків дозволяє:

• заощадити при зведенні елементу конструкції до 60% розчину;

• збільшити корисну площу приміщень за рахунок зменшення товщини стін;

• кваліфікований муляр кладе за зміну об'єм стіни в три рази більше, ніж при цегляній кладці;

• знизити собівартість загальнобудівельних робіт в порівнянні з використанням звичайного цегли на 30-40%.

Таким чином, висока продуктивність будівництва, відсутність необхідності використовувати складні вантажопідйомні механізми призводять до різкого зниження вартості 1 м2 житла.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)