Будівництво безкаркасних арочних ангарів «під ключ»

Номер оголошення 147505

Опис

Будівництво безкаркасних арочних ангарів «під ключ» з оцинкованої сталі товщиною 1-1,2 мм від 3200 грн./м. кв пополу.

Переваги безкаркасних арочних ангарів:

Економічність (безкаркасний ангар коштує набагато дешевше каркасного, а його зведення займає менше часу. Безкаркасні технологія дозволяє економити кошти на кріпильних елементах, знижує витрати на експлуатацію і гідроізоляцію споруди, а також гарантує герметичність побудови)

Легкість в експлуатації (безкаркасні ангари більш зручні в експлуатації, так як дозволяють використовувати весь обсяг внутрішнього простору будівлі, що дозволяє споруді швидко окупити свою вартість, будівлі виглядають гармонійно і не потребують особливого догляду або дизайні);

Швидкість побудови ( 1000 м. кв. за 1 тиждень);

Термін експлуатації (безкаркасні ангари довговічніше каркасних. Завдяки технологічним особливостям виробництва безкаркасних металоконструкцій такі ангари витримують навантаження зовнішніх факторів (снігу, бурі, сейсмічна активність і інші) набагато успішніше каркасних споруд, які виготовляються з використанням масивного металевого каркаса.Перші 50 років ремонт і роботи по обслуговуванню будівлі не потрібні);

Повна герметичність і водонепроникність споруди.

Область застосування безкаркасних арочних ангарів: зерносховища, овочесховища, склади, ферми, виробничі цехи, криті стоянки, гаражі, ринки, спорткомплекси і багато іншого.

Будівництво ангарів «під ключ» - це реальна економія коштів, часу і гарантія надійності і довговічності готового об'єкта.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)