Брянськ Нафтохім Експорт

Номер оголошення 113600

Опис

Брянськ Нафтохім Експорт - основний напрямок діяльності нашого підприємства - оптова реалізація нафтопродуктів (нафта, паливо, бензин) для організацій по території Російської Федерації, Європейського Союзу, Україні та в інші країни.

Наше підприємство реалізує виключно якісні нафтопродукти за прийнятною вартістю. Продаються ПММ відповідають всім необхідним стандартам різних держав. Доставка продукції здійснюється власним автотранспортом компанії. У нас в штаті досвідчені водії, які добре розбираються у всіх нюансах транспортування нафтопродуктів, а отже можна не сумніватися в тому, що доставка вантажу буде здійснена чітко в строк і з урахуванням всіх вимог пожежної безпеки.

Ми пропонуємо нашим покупцям продукцію тільки найвищої якості. Будь-яка партія палива забезпечується всіма необхідними документами, а бензовози пломбуються на нафтобазах безпосередньо після заливки. Тобто ви можете бути впевнені в якості поставляються нафтопродуктів.

Якщо Ви звернетеся до нас, ми готові зі свого боку гарантувати:

- доступну вартість палива;

- оперативну доставку за потрібною адресою власним автотранспортом;

- зручну схему оплати та доставки замовлення;

- стабільно висока якість;

Гарантуємо, Ви не помилилися у своєму виборі і залишитеся задоволені співпрацею. Більшість наших клієнтів відразу ж переходять на постійну роботу з нами. А це - оптимальний показник якості!

241050, Брянська область, місто Брянськ, вулиця Червоноармійська, будинок 93

Телефон +7( )

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)