Номер оголошення 100424

Опис

Усередині сидіння крісла релакс вмонтована пружина змійка. М'які подушки крісел – з поролону, а для любителів, комфортною м'якої посадки - з 3 видів силікону, виготовлені за всім вимогам стандартів, що продовжує їх довговічність і якість. Чохли для крісел – знімні і шиються з меблевих тканин, обраних за бажанням замовника, їх можна здавати в хімчистку або прати в домашніх умовах (рекомендуємо вам одягати на крісло злегка не досушенный чохол, щоб уникнути усадки чохла). Доп. опції - Три кута нахилу, здійснюються за допомогою пересувної рамки. У першому положенні можна читати книгу, планшет, працювати з ноутбуком, це дуже зручне положення для годуючих мам. У другому - відпочивати після роботи, поклавши ноги на підніжку. У третьому - просто заснути. Переваги крісел – качалок в їх вазі й розмірі. Вага - 10 кг, його з легкістю можна перенести з кімнати в кімнату. Розмір 65 довжина – 100висота-85 глибина, дозволить вам зберегти більше вільного простору в приміщенні. Ціна вказана за крісло поролоновое розкладне. Якщо у вас виникли питання, хочете купити крісло зі складу, дізнатися більше про тканинах, де їх подивитися, як робиться доставка, терміни виготовлення, заходьте до нас на сайт, зв'яжіться з нами за телефоном або пишіть на пошту

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)