Продам вторинну сировину у вигляді гранул ПВД, ПНД-лиття,видув, ПП, П

Номер оголошення 27677

Опис

Пропонуємо ВТОРИННУ ГРАНУЛУ - аналоги марок:
ПНД 293 – Призначений для виробництва пакетів від 25 мікрон.
ПНД-277 – Поліетилен низького тиску застосовується для виготовлення методом лиття під тиском домашнього начиння, ковпачків до аерозольних упаковок, великогабаритних технічних виробів.
ПНД-276 - За призначенням схожий з 277
ПНД 273 - Для виробництва газових і водонапірних труб, фітингів, перехідників, для господарсько-питного водопостачання.
ПНД 271 - Призначений для виготовлення оболонок кабелю, а також різних технічних, у тому числі електротехнічних виробів.
PE 6148 – Призначений для виробництва рукавної плівки для виробництва тонких покриттів.
Лінійний поліетилен низької щільності - Призначений для виготовлення екструзійної плівки для промислових пакувальних мішків, для виготовлення плівки і плівкових виробів загального призначення методом екструзії.
Композиція поліетилену високої щільності - Композиція призначена для переробки методом видувного формування у вироби побутового і господарського призначення або для іншого застосування.
ПЕВТ 15803 вищого сорту - призначений для виготовлення плівки, пакетів, технічних виробів, труб, фітингів, пакувальних засобів, кришок на банку.
ПЕВТ 153 першого сорту - призначений для накладення ізоляції, оболонок і захисних покривів проводів і кабелів методом екструзії.
ПЕВТ 108 - Для виробництва ливарних виробів малого і великого розміру, а також профільно-погонажних виробів, застосовується в якості покриття антикорозійного захисту апаратів і труб, що працюють в умовах агресивного середовища. Також на основі ПВД виробляються композиції для ізоляційних матеріалів в кабельній промисловості та різні плівкові композиції.
PE 69 - Виробництво деталей для напірних трубопроводів класу ПЕ-100.
PE 63 - Для виробництва напірних труб.
ПЕ 80, ПЕ - 100 - Для виготовлення профільно - погонажних виробів, з'єднувальних деталей і т. д. Для поліетиленової труби холодного водопостачання, каналізації, вентиляції, систем газопостачання, для будівництва зовнішніх мереж (водопроводів, артезіанських свердловин, самопливних і напірних каналізаційних колекторів, систем меліорації). Для заглушок, муфт і т. д
ПП 01030, 21030 - Для виробництва канцтоварів, плівки, виробів, іграшок. Переробка литтям, екструзією.
ПП 01130 - Призначений для виготовлення труб, листів, ливарних виробів, стрічок, плівок, волокон, ниток, нетканих і пакувальних матеріалів, іграшок.
УПМ-0508 - Призначений для виготовлення виробів технічного призначення, деталей електроніки та побутової техніки, а також товарів народного споживання. А також для виробництва пінополістиролу і пінополістирольних плит.
АБС-0809 – Призначений для виробів технічного призначення.



Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)