Мініатюрний визначник камер BugHunter Dvideo Nano купити

Номер оголошення 235127

Опис

Мініатюрний визначник камер BugHunter Dvideo Nano можете купити в нашому цілодобовому інтернет-магазині «i-protect».

BugHunter Dvideo Nano - це висококласна модель детектора прихованих камер, яка дуже схожа на BugHunter Dvideo Економ, відрізняється значно меншим розміром корпусу(всього 70 х 52 х 21 мм), що дуже вітається і плюс до всього, покращена якість виявлення, завдяки оновленому та оптимізації режиму спалахів.Даний пристрій призначений для того, щоб знайти абсолютно всі відеокамери, навіть закамуфльовані. До того ж, визначаються як бездротові, так і провідні камери, що працюють і не працюють в даний момент.

Саме виявлення здійснюється шляхом відображення відблисків від об'єктивів та лінз, що дуже безпечно.Час безперервної роботи-10 годин. Значно спрощена індикація заряду батареї, на задній частині розташовано 2 світлодіода, що дає основну інформацію, вчасно повідомляючи про те, що акумулятор необхідно зарядити.Дальність ефективного виявлення становить 18 метрів.

Так само зверніть увагу на вартість товару в нашому магазині вона сама низька і доступна. Гарантія 3 роки.Надаємо гарантійне та післягарантійне обслуговування.Безкоштовна доставка по Україні.Детальніше з т. 0677190866

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Житомиру та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)