Купити універсальний ультразвуковий відлякував птахів

Номер оголошення 178424

Опис

Універсальним ультразвуковим електронним відлякувачем птахів вважається прилад ВК-0020 . Його універсальність полягає в тому, що він може прогнати без особливої праці голубів, горобців, ворон, шпаків та інших дрібних птахів з дахів, балконів, горищ, терас, мансард, гаражів і т. д.. При своїй роботі не видає жодного шуму, тому ви зможете встановити його, навіть в будинку з відкритою кватиркою на вулицю, ВК – 0020 має компактні розміри і симпатичний зовнішній вигляд. Конструкція приладу зроблена так, що ви його також можете застосовувати на вулиці, при роботі можете використовувати у великому температурному режимі -10 °C... +40 °C. Площа, яку він охоплює, становить 40 кв. метрів. Частота випромінювання ультразвуку постійно змінюється, для того, щоб будь-які з птахів не звикли до приладу. Протягом дуже короткого часу безперервної роботи відлякувача ви відчуєте, що вороги відлітають і більше вас не потривожать. Працює відлякувач ВК-0020 від батарейок 3 штуки типу АА, це дає ще більше можливостей і різних місць для установки приладу. Також можна регулювати потужність випромінювання ультразвуку.

Для того, щоб придбати даний прилад ВК-0020 , вам потрібно всього лише подзвонити нам і зробити замовлення, якщо у вас залишилися питання, дзвоніть, з радістю на них відповімо, також можете відвідати наш сайт. Надаємо безкоштовну доставку товару по Україні. Гарантія на товар 1 рік. Країна виробник Бельгія. Детальніше по телефону 0677190866,

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Жмеринки та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Жмеринки та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)